fredag 3 februari 2012

 Imorse bar det av till dialysen i Lund, min dialysmaskin stängdes av igår här hemma.
Då får man sån här fin frukost serverad=)
 Efter dialysen bar det av till Lena och Lennart för att hämta Hampus, och när vi kom hem till Eslöv så hämtade vi Roger så dom kunde ut och åka pulka med Hampus nya pulka som han handlat. Även om det e knappt någon snö så e det ett MÅSTE.
Jag lämnade av blådårarna på backen och sen bar det av för att hämta Adde i skolan.

 Hämtade Adde och körde bort honom till Lappis som han ska bo på nu i 3 veckor under våran semester. Adde var glad men ville visa att han inte tyckte om att jag lämnade honom. Vi har förberett Adde i över 1 vecka nu så det gick bra. Men så fort jag sa att jag skulle gå så gick mungiporna ända ner till marken.
Min älskade Adde, känns jobbigt att lämna honom men jag vet att han har det bra där han e. Och jag har lovat att skicka vykort till honom=)
Efter jag lämnat Adde så hämtade jag upp de 2 blådårarna....Hampus hade ju rört på sig och var glad, sen hade vi en stelfrusen böckling som knappt kunde röra sig..haha!
Vi stack iväg till Castrum pizzeria och åt middag, det var ju sista kvällen med Hampus nu innan vi sticker.

1 kommentar:

  1. Lilla Adde..förstår att ni har förberett han länge för detta.Jobbigt för dig sara att lämna honom,tyckte det kändes bara att läsa orden.
    Förstår oxå att Böcklingen var stelfrusen..han rör ju inte på sig lika mycket som Hampus,menar far o flänger i backen. Så e det ju med ungar..svetten rann säkert under mössan på han oxå.

    SvaraRadera