onsdag 24 augusti 2011

Onsdagen...

Imorse var det dags att fixa naglarna hos Dorpan....Resultatet blev super=)
Direkt efter blev det till att hämta Adde på skolan så vi kunde åka till hjälpmedelcentralen i Lund. Testa en lika fin matstol som vi har här hemma som Adde ska ha i skolan.
Tur man är envis....dom tyckte Adde skulle ha kvar sin vanliga rullstol...men det blev svårt för dom när jag gick på i ullstrumporna hur NEGATIV den jäkla rullstolen är för Adde...bla..bla... så nu beställs det 2 nya testrullisar som ska testas ut om 4 veckor. haha!!!
Jag och Adde stack såklart för att fika på malmö festivalen....fika med friterad banan med glass e inte helt fel....och jag handlade såklart med mig fika hem=)
munkar och mina favvisar risbollar=)
Igår så spelade såklart MFF-ZAGREB.....MFF förlorade såklart....men matchen gick på kanal 10...som såklart EBO valt bort så vi kan ha makedonisk tv istället....jäkla skit kanal...fattar ingenting och det e som MTV fast dom ser ut som en hög med zigenare i en KABE husvagn som har svalt en hårboll....och kammat sig med en handgranat.
Men Roger tog in Datorn i sovrummet och låg med hörlurar som en annan nörd och mös när hans kära MFF förlorade.


3 kommentarer:

  1. samma t-shirt i 2 dar?? ajabaja Roger HAHAHA

    SvaraRadera
  2. Hade du läst ordentligt Dorpan så står det igår övanför bilden att foto på mig i sängen är från igår när Malmö FF spelade så svaret är till dig nix pix inte samma tröja i två dagar..:) // Roger

    SvaraRadera
  3. HAHAHHAHA =)=)my buubuuu egentligens sara som förvirrar och blandar HAHA

    SvaraRadera